logo

Info


Wij zijn Eventos Security, professioneel beveiligers op het gebied van evenementen met name coffeeshops. Wij werken met beveiligers door het hele land, en zijn voor u als organisator van evenementen en coffeeshops een geschikte vaste partner als het gaat om beveiliging.

Wij zijn het beveiligingsbedrijf met net dat kleine beetje extra service, en inzetbaar van Groningen tot Maastricht. Op deze website vindt u een overzicht van wat wij u kunnen bieden.

Eventos Security is ontstaan uit een reorganisatie van Royaume Security in 2012.


Waarom Eventos Security?

Als organisator van een evenement wilt u incidenten en calamiteiten uitsluiten. Of het nu gaat om een tentfeest, feestweek, dorpsfeest, jaarmarkt, braderie of coffeeshop de veiligheid moet worden gewaarborgd. U kunt denken aan begeleiding en vervoer van VIP's, toegangscontroles, toezicht houden, het houden van safety checks en portierwerkzaamheden.

Om een evenemententerrein te beschermen kunnen wij afzetting met hekken verzorgen, maar u kunt ook denken aan de inzet van beveiligers die ongewenste bezoekers op afstand houden. De evenementenbeveiligers hebben ruime ervaring verworven in de beveiligingsbranche en worden specifiek geselecteerd voor uw opdracht.


Gecertificeerde beveiligers

Al onze beveiliging medewerkers zijn in het bezit van ten minste MBO beveiliging niveau 2. De evenementen beveiliger is een speciaal getrainde beveiliger en is uiterst bekwaam in de sociale omgang met mensen. Zij hebben jarenlang beveiligingswerkzaamheden verricht ten behoeve van evenementen en hebben hierdoor ruime ervaring weten op te bouwen.

Onze beveiliging medewerkers worden speciaal geselecteerd voor deze werkzaamheden op inlevingsvermogen, aanpassingsvermogen, incasseringsvermogen, goede sociale communicatieve vaardigheden en omgang met een multiculturele samenleving.


Een succesvol evenement, groot of klein, staat of valt met een fijne sfeer voor, tijdens en na afloop van een evenement

Contact

Eventos Security
Verrijn Stuartlaan 50
2288 EP Rijswijk

T: (070) 220 03 18
M: 06 41 37 28 20
E: info@eventossecurity.nl

KVK: 61608394
BTW: NL1833.109.25.B02

 

Actueel

 • 'Goed gastheerschap aan de voordeur - Eventos Security | Highlife Magazine'
  > lees meer
 • 'Utrechter aangehouden met vals geld | RTV Utrecht'
  > lees meer

 

Gespecialiseerd in

 • Preventief surveilleren
 • Nachtbewaking
 • 24-uurs bewaking en toegangscontrole op woonwagen- en pakwagenlocaties
 • Assistentie bij onregelmatigheden en calamiteiten
 • Toezichthouding op handhaving van huisregels
 • Toezichthouding op vluchtwegen, brandweerroutes en overige calamiteitenroutes